ezyZip yksinkertainen arkisto tyokalu
facebook twitter
loading
Ohjeet alla
question

❔ Mikä on ZIP tiedosto?

answer
Zip-tiedostomuoto on Internetissä yleisin muoto, jota käytetään tiedostojen ja hakemistojen kokoamiseen yhdeksi paketiksi.

Ajattele sitä hakemistona, joka voi sisältää tiedostoja ja hakemistoja yhdessä arkistossa.
Jos etsit nopeampaa alkuperäistä ratkaisua kaikilla kelloilla ja vihellyksillä (esim. Salatut tiedot, kuvan koon pienentäminen ja vesileimat, poista henkilökohtaiset tiedot tiedostoista, muunna doc pdf-tiedostoon, jaa pilvessä ja muuta), sinun kannattaa tarkistaa WinZip . Voit ladata WinZip täältä .
?

❓ Miten purkaan ZIP arkiston?

  1. "Valitse tiedostot" alta, klikkaa selaa.
  2. Valitse zip tiedosto jonka haluat purkaa
  3. Klikkaa "Purkaa". Sen jälkeen näet zip-tiedoston sisällön.
  4. Klikkaa "Tallenna" yksittäisissä tiedostoissa tallentaaksesi tiedoston koneellesi.
?

🖥 Mitä käyttöjärjestelmää ja selainta ezyZip tukee?

ezyZip tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä, jotka voivat käyttää nykyaikaista selainta. Olemme testanneet sen toimimaan Windows, MacOS, Linux (esim. Ubuntu, Mint, Debian), Android, ChromeOS (Chromebook), iOS (iPhone, iPad ja iPod Touch) kanssa.

Varmista, että käytät uusinta versiota suosituista selaimista. (esim. Chrome, Firefox, Safari).

Kerro meille palautelomake , jos sinulla on ongelmia.
?

❔ Mikä on ezyZip?

ezyZip on ilmainen pakkaustyökalu, jonka avulla voit pakkaa zip-tiedostot arkistoon. Se tukee myös purkaa , jolloin voit purkaa arkistoidun zip, zipx, 7z, rar, cab, terva, txz, tbz2, bz2, iso, lzh , deb- ja tgz-tiedostoja.

Toisin kuin muut zip- ja unzip-online-apuohjelmat, ezyZipillä EI ole tiedostokokorajoituksia tai vaaditaan tiedostojen lähettämistä / lataamista palvelimelle. Se toimii paikallisesti selainsovelluksena, mikä tekee siitä paljon nopeamman kuin muut vastaavat zip- ja unzip-verkkotyökalut. Tämä varmistaa myös, että yksityisyyttäsi suojataan, koska mikään tiedostotieto ei poistu selaimesta .

answer

Tarviitko purkaa toisenlaisen arkiston?